Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!

Kaina: 0 €

ID: 583264

Peržiūrėjo: 150

Įkeltas: 2014-12-29 15:44

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Jaunuolis katinėlis Lukus yra vienas iš nedaugelio už kurį galime drąsiai laiduoti sakydami jog jis pats draugiškiausias, meiliausias, drąsiausias ir visų teigiamiausių reikšmių savininkas!

Jam maždaug 6 mėnesiai, į „Naminukų“ globą jis pateko dar vasarą, būdamas vos kelių savaičių amžiaus, iš pradžių drauge su sesutėmis buvo augintas veterinarių rankomis, vėliau kai išmoko savarankiškai valgyti atkeliavo pas mus. Jo sesutėms pasisekė greičiau, jos jau seniausiai mėgaujasi tikrų namų jaukumu, na o Lukus vis dar laukia savo žmonių.

Jis toks, kurį pažinus, tiesiog neįmanoma neįsimylėti: be galo socialus, bendraujantis, mylintis žmogų, greit susidraugaujantis su kitais gyvūnais, aktyvus, žaismingas, sušildantis širdį, išgydantis bet kokią depresiją. Lukus skiepytas, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Viskas apie ką jis svajoja – šeimininkai ir tikri namai, nes dabar, narvelyje, kuriame jis gyvena, neturi su kuo pasidalinti savo džiaugsminga natūra ir meile gyvenimui.

Jei svajojate apie tikrą draugą, Lukus yra tas, kurio ieškote. Dėl Lukus laukiame skambučio Nr. 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius) (jei negalime atsiliepti, pamėginkite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).

Pagarbiai,
VšĮ „Naminukai“
www.naminukai.org
„Nes... Be namų negerai!“

Pardavėjas:

VšĮ Naminukai

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Šiaurės miestelis J. Kubiliaus

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!
  • Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!
  • Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!
  • Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!
  • Dovanojamas gražuolis katinukas Lukus!