Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!

Kaina: 0 €

ID: 583466

Peržiūrėjo: 119

Įkeltas: 2015-01-13 15:26

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Kačiukas, kurį praminėme Deksteriu buvo rastas lapų krūvoj: visiškai mažulytis, alkanas, verkiantis ir sergantis. Tąkart „Naminukai“ jį patalpino į veterinarinės klinikos stacionarą, nes reikėjo skubaus gydymo ir intensyvios priežiūros, vėliau, atsiradus laikinai globai, Deksteris iškeliavo pas globėją Ingą.
Prireikė laiko, kad Deksteris taptų toks kaip dabar, ir nors buvo dėtos visos pastangos, deja, vienos akytės išsaugoti nepavyko. Deksteriui šiuo metu maždaug 4 mėnesiai, jis tvarkingas, taikus ir žaismingas. Kol su juo nesusipažįsti, atrodo jog jis nusipelnė užuojautos, tačiau užtenka vos vieno susitikimo, kad suprastum – gailestis jam nereikalingas! Jo trūkumas, kurį matome tik mes, jam pačiam visiškai nerūpi. Viską atperka jo pasakiškai nuostabus charakteris: kiekvieną svečią jis atbėga pasitikti tarsi geriausią draugą, nesislapsto, nebijo, nori viską pažint, visiškas „sterblinukas – rankinukas“, kuris žmogaus draugiją vertina kaip dovaną. Tokį viskam atvirą ir nuoširdų katinėlį kartais gyvenime pavyksta sutikti tik kartą.
Jis tiesiog – kitoks visomis geriausiomis prasmėmis ir labai tikimės, kad tarp Jūsų atsiras bent vienas, kuris žvelgdamas į jį pamatys ne katinėlį su negražia akyte, o katinėlį, kuris gali padovanoti tikrą draugystę ir kurio akytę tuoj pat pamiršite vos tik pažinę jo gerą širdį.
Jei norite padovanoti Deksteriui savo namus ir visą gyvenimą didžiuotis išskirtiniu draugu, skambinkite jo globėjai Ingai 8 659 35383 (Vilnius).

Pagarbiai,
VšĮ „Naminukai“
www.naminukai.org

Pardavėjas:

VšĮ Naminukai

www.naminukai.org

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Šiaurės miestelis

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!
  • Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!
  • Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!
  • Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!
  • Dovanojamas meilus kačiukas Deksteris!