Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!

Kaina: 0 €

ID: 581086

Peržiūrėjo: 131

Įkeltas: 2014-08-29 22:24

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Jų mama - rusų mėlynosios mišrūnė, o štai pabiručiai iš jos paveldėjo tik nuostabias, apvalias akis ir puikų būdą. Visa kita, matyt, kokio baltaūsio tėvelio Markizo genai. Šiuos tris linksmus (beveik trynukus) kačiukus praminėme „kačiukais šachmatukais“!

O „šachmatukai“ „Naminukų“ globoje nuo pat gimimo, dabar jiems apie 3 mėn., ir liūdna pripažinti, bet šių linksmų kačiukų pasaulis telpa vos vieno kvadratinio metro plote apjuostame grotomis. Kaip neprasikaltę įkalintieji, kurie dar daug ko šiame pasaulyje net nenutuokia esant: kad ir tokio paprasto ir jaukaus dalyko kaip palangė, žmogaus keliai, sujaukti patalai... Ir taip stipriai norėtųsi, kad kiekvieno jų gyvenime atsirastų tas, kas šiuos paprastus dalykus padovanotų.

„Šachmatukų“ kompaniją sudaro du kačiukai ir katytė. Šiuo metu jie prieš kiekvienus pietus giedoja „šachmatiniame“ chore, o pavalgę lanko alpinizmo būrelį (kas ilgiau išsilaikys pasikabinęs ant grotų), po įtemptų rungtynių vietoj to, kad nusnūst dar eina kautynių, tada kasa „lobius“ kraiko dėžutėje, paskui išsirikiavę prausiasi ir galiausia suvirtę į vieną kupstelį užmiega. O rytoj vėl viskas iš naujo...

Ir tais retais kartais kai diena būna ne kaip visada ir sulaukiame nematytų svečių, „šachmatukų“ choras dainuoja dar garsiau, ir mažieji alpinistai ant grotų muša kabėjimo rekordus, bet et... Vėl lieka nepastebėti. Gal dėl to kad narvas kampinis? Gal vis per tyliai dainuoja? Gal fonas ne toks? Na, kas, kasgi ne taip?

Šeimininkai, gal vienas iš „šachmatukų“ papirks Jūsų širdį savo paprastu nuoširdumu, didelėm akim ir baltais ūsais?

Jei galite vienam iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pagarbiai,
VšĮ „Naminukai“
www.naminukai.org
„Nes... Be namų negerai!“

Pardavėjas:

VšĮ Naminukai

www.naminukai.org

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Šiaurės miestelis J. Kubiliaus

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!
  • Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!
  • Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!
  • Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!
  • Dovanojami 2,5 mėn. linksmi kačiukai šachmatukai!