Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!

Kaina: 0 €

ID: 579737

Peržiūrėjo: 123

Įkeltas: 2014-06-16 10:01

Aprašymas:

Nuo pat gimimo dviems kačiukams broliukams viskas klojosi tarsi „per plauką“ nuo nelaimės.

Jų istorija prasidėjo nuo to, kad juos dar tuomet vos 2-3 savaičių kačiukus, rado Lazdymų mikrorajone. O tiksliau- šiluminėse trąsose. Juos radęs darbuotojas, nusprendė, kad kačiukams ten ne vieta ir pridavė tiesiai į sanitarinę „Grindos“ tarnybą, kur jų likimas būtų buvęs labai aiškus... Iš ten tą pačią dieną kačiukus išgelbėjo neabejinga globėja, tačiau pasirodė, kad kačiukai nemoka savarankiškai valgyti, mažyliams dar reikėjo maitinančios katės...

Sekančią dieną broliai, kuriuos praminėm Pripsu ir Presliu atkeliavo į „Naminukų“ globą, kur tuoj pat susipažino su savo nauja įmote ir linksmaisiais jos vaikeliais. Broliukai kaip mat įsiliejo į kompaniją!

Šiuo metu Pripsui (juodam) ir Presliui (juodam su baltu) maždaug 1,5-2 mėn., kačiukai jau „nukirminti“ du kartus, naudojasi kraiko dėžute ir yra pasiruošę keliauti į namus. Augę su visiškai namine įmote, broliai nesnaudė ir atidžiai mokėsi, todėl mažyliai yra visiškai jaukūs, pakalbinus per narvelio grotas, lipa, tiesia letenėles, nori draugauti su žmogumi, sveikinasi ir prašo dar šiek tiek pabūti... Dar pakalbinti, pabendrauti, paglostyti.

Jie beprotiškai nori turėti tikrus namus. Galėdami padovanoti savo namų ir širdies šilumą vienam iš šių pūkuotukų, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius), (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Pardavėjas:

Naminukai

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Šiaurės miestelis

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!
  • Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!
  • Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!
  • Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!
  • Dovanojami 2 mėn. kačiukai pūkuotukai!