Lėtaeigė sulčiaspaudė SU TRINTUVE HD Cooksense

Kaina: 278 €

ID: 564673

Peržiūrėjo: 541

Įkeltas: 2012-12-29 21:19

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Lėtaeigė sulčiaspaudė (47 aps./min.) naudojanti lėto spaudimo technologiją efektyviai spaudžia sultis iš citrusinių vaisių, daržovių, želmenų, lapinių daržovių. Komplekte esantis smulkintuvas tinka šerbetams, padažams, sriuboms ar kūdikio maistui gaminti.



Lėtaeigė sulčiaspaudė HD Cooksense puikiai tinka spausti sultis tiek iš vaisių (apelsinų, obuolių, mandarinų, vynuogių, kriaušių), tiek iš daržovių (morkų, burokėlių, ridikėlių, salierų), tiek iš įvairių uogų. Maža to, ši sulčiaspaudė puikiai spaudžia sultis iš lapinių daržovių (salotų, špinatų, kopūstų, petražolių) ir želmenų.

Pakeitę sulčiaspaudės viršutinę dalį į trintuvę, paruošite piure, padažą ar pagaminsite maistą vaikams.



Šia sulčiaspaude išspausite sultis, kurios išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą, skonį bei vitaminus. Vaisiai ir daržovės nėra smulkinami peiliais ir tarkuojami, o spaudžiami sraigto pagalba.



Yra automatinė praplovimo funkcija, kuri leidžia automatiškai išstumti išspaudas, todėl sulčiaspaudės nereikia dažnai stabdyti ir valyti. Per sulčiaspaudės talpykloje esantį vamzdelį išspaudos patenka tiesiai į joms skirtą indą, o sultys per išleidimo vamzdelį subėga į kitą indą.

Cooksense HD sulčiaspaudėse įmontuoti varikliai su reduktoriais (perdavimo santykis 1:37), kurie leidžia sumažinti sulčiaspaudės apsukas. Sulčiaspaudei dirbant mažomis apsukomis, ženkliai sumažėja skleidžiamas triukšmas, todėl ji dirba žymiai tyliau nei išcentrinės sulčiaspaudės. Mažos apsukos (47 apsisukimai per minutę) užtikrina ilgą variklio tarnavimo laiką.


Pardavėjas:

Justė

www.sulciaspaude.lt

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Centras Pamėnkalnio g.5

Visi vartotojo skelbimai

Bookmark and Share