Padangų saugojimas

Kaina: 1 €

ID: 592186

Peržiūrėjo: 123

Įkeltas: 2018-01-13 22:59

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

Padangų montavimas, padangų keitimas, balansavimas
Padangas reikia keisti laiku, jos reikalauja itin didelio kruopštumo, dėmesio bei priežiūros. Padangos užtikrina tvirtą automobilio ir kelio dangos sukibimą. Daugumos specialistų nuomone, padangų būklė labai svarbi automobilio vairuotojo ir keleivių saugumui.

Musų teikiamos paslaugos:

padangų montavimas ( padangų keitimas )
sezoninis padangų keitimas
ratų balansavimas
padangų remontas (šoninių įpjovimų remontą, vulkanizavimą)


Ratų balansavimas – tai jo pusiausvyros išlyginimas. Net ir naujai pagaminti ratai gali būti asimetriški, masė juose gali būti pasiskirsčiusi netolygiai. Netinkamai subalnasuotos padangos gali sukelti vibraciją. Norint užtikrinti tolygų apkrovos pasiskirstymą, sumažinti vibaciją ir taip padidinti vairavimo patogumą, būtina tinkamai subalansuoti ratus. Tinkamai subalansuotos padangos užtikrina važiavimo patogumą, bet to pailgėja jų tarnavimo trukmė.

Patartina, kad kartą per mėnesį specialiu slėgio matuokliu būtų patikrinta, ar padangos pripūstos pakankamai. Jei slėgis per didelis arba nepakankamas, padanga greičiau nusidėvi, įkaista, daugiau sunaudojama degalų, netgi kyla padangos sprogimo pavojus. Jei padangos slėgis kinta, ją vertėtų patikrinti.

Taip pat reguliariai tikrinkite padangų protektorių, kad sužinotumėte, kada reikia keisti padangas. Patariama kas 10 tūkst. kilometrų arba pasigirdus įtartinam ūžesiui iš naujo subalansuoti padangas. Nuolat stebėkite protektoriaus dilimą, ar jis dyla tolygiai. Jei pastebite, kad intensyviau dyla išorinėje dalyje, vertėtų sumažinti greitį posūkiuose.


Adresas: Žemynos g. 16, 06128 Vilnius ( PC "Kubas" / "Galaktika" priešais PC "Pas Juozapą")

Priėmimas, registracija,
informacija telefonu: 8 615 78887

Pardavėjas:

freshride

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Bendorėliai

Visi vartotojo skelbimai

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Padangų saugojimas
  • Padangų saugojimas
  • Padangų saugojimas
  • Padangų saugojimas
  • Padangų saugojimas