50 kv.m.

2 kambarių butas

Kauno m. sav. Kalniečiai P. Lukšio g.

Kaina: 50058 €

ID: 583760

Peržiūrėjo: 156

Įkeltas: 2015-02-25 10:25

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Artimiausi objektai:

Atstumas:

Duomenys:

Pastatymo metai: 1977

Įrengimas:

Pastato tipas: Blokinis

Šildymo tipas:

Plotas: 50 kv.m.

Balkonų skaičius: 0

Kambarių skaičius: 2

Aukštas: 2

Namo aukštų skaičius: 5

Būklė:

Aprašymas:

RENOVUOTAS BUTAS GEROJE VIETOJE!

Patogioje miesto vietoje, Kalniečiuose, P. Lukšio gatvėje, parduodame NAUJAI RENOVUOTĄ dviejų kambarių butą. Butas yra penkių aukštų blokinio tipo name, patogiausiame antrajame aukšte. Bendras plotas 50 kv. m. Visas butas pilnai suremontuotas: pakeista nauja elektros instaliacija, santechnika, nudažytos sienos, įrengtos įtempiamos lubos, sudėti plastikiniai langai, vidaus durys kokybiško medžio, o lauko šarvuotos, išklotas laminatas. Svetainėje pakabintas prabangus šviestuvas. Butas vidinis ir labai šiltas, o šildymo kaštai šalčiausiu mėnesiu sieks iki 69,5 € / 240 Lt. Taip pat bute įvesta signalizacija, priešgaisrinė apsauga, visos ryšių komunikacijos. Naujai įstiklintas balkonas ir priklauso rūsys. Butas parduodamas su vonios kambario ir virtuvės baldais ir įranga.

Namo laiptinė tvarkinga ir švari, rakinama kodine spyna. Kaimynai ramūs ir draugiški. Namo gyventojų gerove rūpinasi stipri bendrija. Planuojama namo renovacija. Šalia yra automobilių stovėjimo aikštelė. Strategiškai labai patogi vieta: netoliese „Rasos“ gimnazija, PC „Savas“, Kalniečių poliklinika, Kalniečių parkas – puiki vieta ramiems pasivaikščiojimams su šeima, aktyviam laisvalaikiui, ar turintiems naminių gyvūnų. Geras ir greitas susisiekimas viešuoju transportu su bet kuria miesto dalimi!


***********
Norite parduoti ar pirkti būstą, žemės sklypą, komercinės paskirties turtą? Padėsime įvykdyti tai greitai ir sėkmingai taupant Jūsų laiką ir pinigus!
Daugiau informacijos – www.simperija.lt

***********
REKOMENDUOJAME: Architektūrinis projektavimas ir interjero dizainas –
www.makgroup.eu

PARDUODA:
UAB “S. IMPERIJA“
Marius Lepeška
Mob. 8 616 52 581
El. p.: Marius.Lepeska@simperija.lt

Pardavėjas:

Marius

Kauno apskritis Kauno m. sav.

Kalniečiai P. Lukšio g.

Visi vartotojo skelbimai

Bookmark and Share