TVARKINGA SODYBA NETOLI KAUNO!!

3 kambarių sodyba

Kauno r. sav. Naujatriobių k.

Kaina: 15942 €

ID: 585471

Peržiūrėjo: 426

Įkeltas: 2015-05-12 14:18

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Artimaisui objektai:

Atstumas:

Duomenys:

Pastatymo metai: Kita

Tipas: Sodybos

Plotas: 88 kv.m.

Sklypo plotas: 7 a

Kambarių skaičius: 3

Aukštų skaičius: 1

Įrengimas: Pilnai įrengtas

Pastato tipas: Rąstinis

Šildymo tipas:

Balkonai: 0

Pastato tipas: Rąstinis

Vandentiekis:

Žemės paskirtis:

Atstumas iki miško: 0 m.

Atstumas iki vandens: 0 m.

Vandens telkinys:

Aprašymas:

Kauno rajone, Babtų seniūnijoje, Naujatriobių kaime, S.B. „Lazdynas“, parduodama sodyba su 6,7 arų sklypu. Namas vieno aukšto su mansarda, rąstinis, apmūrytas. Pirmo aukšto sienos apšiltintos 20 cm. putų polistirolu, o mansardos – stiklo vata. Bendras namo plotas 88 kv.m. Labai patogus namo išplanavimas: pirmame aukšte yra kambarys, virtuvė, tuščia patalpa, kurioje yra galimybė įsirengti tualetą ir vonią, o mansardoje yra vienas erdvus kambarys, kuris perskirtas pertvara į du mažesnius kambarius. Po namu labai erdvus rūsys, kuriame galima įsirengti garažą. Name įvesta elektra, stovi kietojo kuro katilas. Yra galimybė pasistatyti židinį, nes anksčiau jis stovėjo, tačiau buvo išardytas. Taip pat jau padaryta vietinė kanalizacija, o iš lauke esančio šulinio vanduo atvestas iki namų, reikia tik pasistatyti hidroforą. Yra vienas balkonas. Sodyba parduodama su visais baldais, tad šiek tiek čia investavę galėsite ne tik vasaroti, bet ir gyventi žiemos metu.

Šalia namo labai tvarkingas, apželdintas sklypas. Sklype yra daržas, sodas. Yra atlikti sklypo geodeziniai matavimai, sodybai suteiktas adresas. Iki sodybos veda 5 km žvyrkelio atkarpa, kurią žadama 5 metų bėgyje asfaltuoti ir sujungti su Babtais. Sodyba yra labai ramioje ir vaizdingoje vietovėje. Netoliese, vos už 300 metrų, yra vandens telkinys, puikiai tinkantis maudynės, o už 200 metrų geriamo vandens šaltinis. Iki Kauno apie 20 km!

***********
Norite parduoti ar pirkti būstą, žemės sklypą, komercinės paskirties turtą? Padėsime įvykdyti tai greitai ir sėkmingai taupant Jūsų laiką ir pinigus!
Daugiau informacijos – www.simperija.lt

***********
REKOMENDUOJAME: Architektūrinis projektavimas ir interjero dizainas –
www. makgroup.eu

PARDUODA:
UAB “S. IMPERIJA“
Svajonė Antanaitienė
Mob. 860 666982
Tel. (8-37) 350045
El. p.: Svajone.Antanaitiene@simperija.lt

Pardavėjas:

Svajonė

Kauno apskritis Kauno r. sav.

Naujatriobių k.

Bookmark and Share