Vakarienės Azijos gyventojų namuose

Kaina: 3 €

ID: 582015

Peržiūrėjo: 290

Įkeltas: 2014-10-20 14:53

Žemėlapis
Objekto atvaizdavimas žemėlapyje

Aprašymas:

PlateCulture suvienija mėgstančius gaminti ir namuose gaminto maisto mėgėjus. Kiekviena vakarienė – tai unikali galimybė ne tik pasimėgauti puikiu ir autentišku namuose gamintu maistu, bet ir susipažinti su skirtingomis kultūromis ir žmonėmis iš viso pasaulio Azijos gyventojų namuose. Kadangi Azijoje gyvena įvairių kultūrų žmonės, vakarienių pasirinkimas taip pat labai didelis: galima paragauti meksikietiško, vokiško ar net lietuviško maisto. PlateCulture šefai turi galimybę eksperimentuoti ir parodyti savo kulinarinius sugebėjimus svečiams neišeinant iš savų namų virtuvių.

Kodėl pasirinkti mus? Kitokia vakarieniavimo patirtis Azijos gyventojų namuose, kuriuose laukia išskirtinai Jums pagamintas maistas.

KONTAKTAI:
UAB Citrus alba
Adresas: Santariškių 39h-22, Vilnius
Telefonas: 8 610 20488
El.paštas: info@plateculture.com

Vakarienės vietos gyventojų namuose, namų restoranai, keliavimo patirtis, vietiniai šefai, vakarieniavimo patirtis, vietinis maistas, vakarienės klubas, vietos gyventojai, vietiniai žmonės, autentiškas maistas, Azija, Bankokas, Tailandas, Vietnamas, Kuala Lampūras, Malaizija, Singapūras.


Pardavėjas:

PlateCulture

http://www.plateculture.com

Vilniaus apskritis Vilniaus m. sav.

Antakalnis

Bookmark and Share
Ankstesnis
Kitas
  • Vakarienės Azijos gyventojų namuose
  • Vakarienės Azijos gyventojų namuose
  • Vakarienės Azijos gyventojų namuose
  • Vakarienės Azijos gyventojų namuose
  • Vakarienės Azijos gyventojų namuose